Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Zaaikistjes en mini-kasjes bij Hazenberg

In ons assortiment vind je open zaaikistjes, minikasjes en elektrisch mini-kasjes. De mini kasjes zijn voorzien van een deksel, waardoor de binnentemperatuur vrij snel zal oplopen en de plantjes sneller ontkiemen. Sommige zijn voorzien van een waterreservoir en vochtregulerende mat zodat de plantjes altijd voldoende water krijgen. Minikasjes worden vaak op de vensterbank, boven de verwarming geplaatst. Sommige elektrische minikasjes zijn voorzien van een warmte-element zodat de temperatuur automatisch wordt geregeld en indien nodig wordt bijgestuurd. 

Tips voor het gebruiken van zaaikistjes en zaaibakjes

Zorg dat je het bakje vult met schone grond, zodat je de zekerheid hebt dat de zaaigrond ziekte- en schimmelvrij is. En wanneer je na gebruik de bakjes schoon maakt, kun je ook het volgende seizoen weer schimmelvrij kweken!  

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom van 1000m² aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken, daarom werken wij op afspraak. Maak een afspraak en kom erachter welke tuinkas en accessoires het beste bij jou passen!

Afspraak maken

Breed assortiment

Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners