Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Koop jouw ronde orangerie bij Hazenberg 

Met een doorsnede vanaf 256 cm is er in elke tuin wel een plaatsje te vinden. Afhankelijk van de grootte van de orangerie hebben we 6-hoekige-, 8-hoekige- en volledig ronde modellen met gebogen glas! De orangerieën zijn voorzien van één of enkele deuren en voldoende luchtramen. Het model Rondo biedt je zelfs de mogelijkheid om de wanden en het dak in elkaar te schuiven zodat ze voor de helft opengezet kan worden. 

Ronde orangerie uitbreiden 

Een aantal ronde modellen zijn uit te breiden met rechte tussenstukken zodat er een ovale vorm ontstaat. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor één ronde en één rechte kant aan de orangerie. Dit model kan vrijstaand, of tegen een muur worden geplaatst. 

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom van 1000m² aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken, daarom werken wij op afspraak. Maak een afspraak en kom erachter welke orangerie het beste bij jou past!

Afspraak maken

Breed assortiment

Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners