Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Koop jouw geïsoleerde tuinkas bij Hazenberg 

Ben je opzoek naar een geïsoleerde tuinkas die precies bij jouw wensen aansluit? Dan ben je bij Hazenberg aan het goede adres. In ons assortiment vind je verschillende geïsoleerde tuinkassen met een frame van al dan niet thermisch onderbroken, geïsoleerde profielen in combinatie met dubbelwandig polycarbonaat of isolatieglas. Wij geven je graag advies om erachter te komen welke tuinkas het beste bij jou past. Maak een afspraak zodat we je in alle rust kunnen helpen. 

De mogelijkheden van een orangerie

Een orangerie van Hazenberg biedt veel mogelijkheden. Kies voor een standaard model of ontwerp een orangerie die geheel is aangepast naar jouw wensen.  

De gematigde kas
Deze kas is vooral geschikt voor het laten overwinteren van kuipplanten. Doorgaans neemt men hiervoor een koude kas die wordt geïsoleerd met noppenfolie. Deze folie wordt in het voorjaar weer verwijderd. 

De warme kas
De temperatuur in de warme kas is minimaal 18° graden Celsius. Door middel van isolatie en verwarming ontstaat er een ideaa l klimaat voor (sub)-tropische planten. De beglazing bestaat uit dubbelwandig polycarbonaat of isolatieglas. 

Ook is er  de mogelijkheid voor beglazing met Plexiglas “Alltop”. Dit kunststof  is in het bijzonder geschikt voor het houden van schildpadden, orchideeën en cactussen. 

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom van 1000m² aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken, daarom werken wij op afspraak. Maak een afspraak en kom erachter welke tuinkas het beste bij jou past!

Afspraak maken

Breed assortiment

Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners