Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Koop jouw orangerie bij Hazenberg

Ben je op zoek naar een orangerie die precies bij jouw wensen aansluit? Dan ben je bij Hazenberg aan het goede adres. In ons assortiment vind je verschillende orangerieën van verschillende merken. We hebben een ruim assortiment orangerieën met verschillende uitstralingen: rond, Gotisch/Victoriaans, Orangerie rechthoekig met piramidedak/wolfskap en T-modellen. Wij geven je graag advies om erachter te komen welke orangerie het beste bij jou past. Maak een afspraak zodat we je in alle rust kunnen helpen. 

Wat is een orangerie?

Orangerie stamt af van het Franse woord voor sinaasappel (Orange), als voorbeeld voor de bomen die uit verre landen naar Nederland werden gehaald. Omdat deze exotische bomen niet bestand waren tegen de Nederlandse winters, werden er speciale bouwwerken van glas gebouwd. Zo kon men het hele jaar genieten van deze dure exoten. Tegenwoordig worden orangerieën vooral gebruikt om in donkere en koude dagen toch lekker buiten te kunnen zitten. Zo kun je ook in de winter genieten van je tuin. Of maak van jouw orangerie bijvoorbeeld een tuinkantoor, atelier of gastenverblijf. 

Verschillende merken orangerie

Binnen het assortiment van Hazenberg vind je orangerieën van verschillende merken. Van goede kwaliteit voor een redelijke prijs tot topkwaliteit met luxere afwerking. In ons assortiment orangerieën vind je de volgende merken: 

  • ACD: De orangerieën van ACD hebben een goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
  • Janssens: De orangerieën van Janssens zijn luxe afgewerkt en hebben extra kwaliteit. Daarom vallen deze orangerieën binnen de wat hogere prijscategorie. Er is keuze uit een zeer ruim assortiment. 
  • Hoklaterm: de orangerieën van Hoklartherm zijn gemaakt van topkwaliteit en zijn altijd voorzien van dubbele beglazing 
  • Filclair: de orangerieën van Filclair zijn gemaakt van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs, met keuze uit een ruim assortiment. 

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom van 1000m² aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken, daarom werken wij op afspraak. Maak een afspraak en kom erachter welke orangerie het beste bij jou past!

Afspraak maken

Breed assortiment

Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners