Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Verwarmen tegen vorst in de tuinkas

Er zijn verschillende materialen die jouw planten helpen bij het overwinteren. Een tuinkas beschermd je planten tegen de koude, uitdrogende wind. Daarnaast heeft de stilstaande lucht een isolerende werking, zodat bijverwarming niet meteen nodig is. Wanneer de vorst echter aanblijft zal de temperatuur onder de isolatie ook geleidelijk lager worden. Door in die gevallen bij te verwarmen zorg je dat jouw planten ook een lange, strenge winter overleven.

Planten beschermen tegen kou, met noppenfolie

Door jouw tuinkas te isoleren met noppenfolie en eventueel bij te verwarmen creëer je een behaaglijk klimaat voor jouw planten én jezelf, zodat je ook in de koudere periodes lekker van de kas kan genieten. Heb je maar een paar vorstgevoelige planten en geen behoefte om de kas het jaarrond te gebruiken? Dan is het gemakkelijker de planten bij elkaar in een hoek van de kas te zetten en ze in een laag noppenfolie te wikkelen. Zorg er hierbij wel voor dat je regelmatig ventileert! Bijverwarmen kan je, indien nodig, met bijvoorbeeld een grondverwarmingskabel doen.

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken. Maak een afspraak en kom erachter welke tuinkas en accessoires het beste bij jou passen!

Afspraak maken

Breed assortiment

Het is al 20 jaar ons voornaamste doel: bijdragen aan jouw ideale tuinoplossing. Met een showroom van ruim 1000m2 bieden wij een breed assortiment voor ieder prijssegment. Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners.

Bekijk onze showroom