Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Accessoires vogels

Zorg voor meer leven in jouw tuin door ook vogels een plekje te geven. Zo biedt een nestkast huisje een goede nestplaats, kan je met een raam voederhuis alle vogels van dichtbij bekijken en geef je vogels een veilige drinkplek met een vogelbad. Heb je last van vogels in de gewassen in jouw tuin? Gebruik dan een tuinnet. Deze schrikt vogels af waardoor ze niet bij jouw gewas komen.

Insecten

Ook voor de kleinste beestjes kun je terecht bij Hazenberg. Zo werkt onze anti-slakkenstrip tegen slakken in potten en kunnen insecten een plekje vinden in de nestkasten.

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken. Maak een afspraak en kom erachter welke tuinkas en accessoires het beste bij jou passen!

Afspraak maken

Breed assortiment

Het is al 20 jaar ons voornaamste doel: bijdragen aan jouw ideale tuinoplossing. Met een showroom van ruim 1000m2 bieden wij een breed assortiment voor ieder prijssegment. Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners.

Bekijk onze showroom