Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Verschillende modellen automatische raamopeners

We hebben verschillende modellen automatische raamopeners in het assortiment: voor dakramen tot een gewicht van 7 kg hebben we de Spiro (RVS) en Univent (aluminium). Door de extra veren is de Univent bij uitstek geschikt voor de lichtgewicht (polycarbonaat) dakramen. De Megavent en Gigavent zijn gemaakt voor zwaardere ramen. Staat jouw kas op een windgevoelige plek? Dan adviseren wij om de megavent storm te gebruiken, deze is namelijk voorzien van stormbeveiliging. Heb je in jouw tuinkas lamellen (Louvre-)ramen? Deze kunnen automatisch worden geopend met onze louvre-openers.

Wat is de beste automatische raamopener?

Voor elk type tuinkas is een andere automatische raamopener geschikt. Zo zijn er raamopeners voor ramen met polycarbonaat. Of raamopeners voor ramen die meer drukkracht nodig hebben. Wij verkopen automatische raamopeners met een duwkracht van 7 tot 30 kg. Onze automatische raamopeners werken door middel van een uitzetting. Dat betekent dat elektriciteit niet nodig is. Wil je een automatische raamopener kopen? Bekijk hierboven ons uitgebreide aanbod.

Persoonlijk advies

Ventileren in de tuinkas gebeurt door het openen van luchtramen in het dak en in de gevel. Onze automatische raamopeners helpen jou daarbij. Ook wanneer je niet in de buurt bent. Ben je benieuwd wat de beste automatische raamopener is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken. Maak een afspraak en kom erachter welke tuinkas en accessoires het beste bij jou passen!

Afspraak maken

Breed assortiment

Het is al 20 jaar ons voornaamste doel: bijdragen aan jouw ideale tuinoplossing. Met een showroom van ruim 1000m2 bieden wij een breed assortiment voor ieder prijssegment. Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners.

Bekijk onze showroom