Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Muurkassen

Onze muurkassen zijn gemaakt van stevig materiaal en gaan lang mee. Binnen ons assortiment vind je verschillende mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een kleine muurkas of een muurkas met rechte of schuine wand. 

Onze muurkassen hebben allemaal een frame van stevige aluminium kokerprofielen en 4 mm dik glas, vastgezet met rubberen strips. De meeste kassen zijn standaard voorzien van veiligheidsglas, helder of gehamerd. Ook het ‘onbreekbare’ polycarbonaat behoort tot de mogelijkheden. 

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken. Maak een afspraak en kom erachter welke muurkas het beste bij jou past!

Breed assortiment

Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners.