Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Verwarming voor een tuinkas

Voor alle typen kassen hebben we verschillende verwarmingselementen die zorgen voor de juiste temperatuur. Hier  vind je informatie over het benodigde kachelvermogen voor jouw tuinkas. Wanneer je de kas gaat verwarmen, vergeet deze dan niet te isoleren met noppenfolie. Dit scheelt je bijna de helft aan stookkosten! 

Verlichting voor een tuinkas 

In de wintermaanden en vroege lente is de lichtsterkte erg laag en dat maakt dat de plantjes -op zoek naar meer licht- lang en slap kunnen uitgroeien. Verlichting is dan een goede oplossing. We hebben verschillende modellen groeilampen. De lampen zijn geschikt voor een oppervlakte van 2 m² tot 20 m². 

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom van 1000m² aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken, daarom werken wij op afspraak. Maak een afspraak en kom erachter welke tuinkas en accessoires het beste bij jou passen!

Afspraak maken

Breed assortiment

Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners