Wij nemen graag de tijd om je goed te adviseren en werken daarom op afspraak. 0527 - 240 374.
1000m² showroom Scherpe prijzen Deskundig en persoonlijk Creëren van úw ideale tuinoplossing

Zaaitafels en zaaikistjes 

Wanneer je in de tuinkas wilt voorzaaien, kun je denken aan eenzaaitafel vastgemaakt aan de wand van de kas. Een rek met losse zaaikistjesis een andere veelgebruikte oplossing. Het voordeel hiervan is dat de losse zaaikistjes kunnen worden uitgenomen om mee te nemen naar de (moes)tuin. En later in het seizoen, wanneer er minder gezaaid wordt, kun je een aantal kistjes wegnemen. De planten die onder het zaairek staan kunnen nu doorgroeien. Optimale benutting van de ruimte in jouw tuinkas! 

Kweektafel op pootjes 

Wanneer het frame van jouw tuinkas minder sterk is, kunt je kiezen voor een kweektafel of etagetafel op pootjes. Door meerdere lagen boven elkaar te benutten, kun je ook op een klein oppervlak heel wat plantjes kweken. Let er hierbij wel op dat er voldoende ruimte tussen de etages zit voor de zon. 

Voor het maken van een goede keuze, moet je het product kunnen ‘beleven’. Wij hebben daarom een grote showroom van 1000m² aan de Zuiderringweg in Kraggenburg. We voorzien je graag van advies en willen dit in alle rust bespreken, daarom werken wij op afspraak. Maak een afspraak en kom erachter welke tuinkas en accessoires het beste bij jou passen!

Afspraak maken

Schappen

Voor het opbergen van de kweekpotjes en tuin gereedschap hebben we een breed assortiment schappen; brede schappen  van 32 cm, schapjes met opstaande rand, of smalle plankjes. Heb je zelf al een plank? Dan kun je deze met ons plankdragerset gemakkelijk ophangen

Breed assortiment

Op onze website en in onze showroom, gevestigd in de regio Emmeloord, Heerenveen, Kampen en Zwolle, vind je een breed assortiment aan tuinartikelen. Van tuinkassen tot accessoires en van foliekassen tot automatische raamopeners