Onze aanbiedingen    bekijk alle aanbiedingen >
Een goede kas, orangerie of overkapping gaat een leven lang mee

Kijken, meten, ideeën opdoen, plannen maken, informatie verzamelen. Voor nagenoeg elke wens is een oplossing.

 

Onze website geeft u een indruk van de mogelijkheden. Wij geven u graag persoonlijk advies voor uw situatie en nodigen u daarom van harte uit in onze showroom.

 

We hebben tientallen demomodellen om ‘te beleven en te ervaren’. Kom gerust langs!

Binnen- en buitenshowroom >1000m²

  

 30 demo's van verschillende merken   

Sfeervolle orangerieën

Orangerie

Tuinkas

Ons advies

Wat is de beste plaats voor mijn tuinkas? Hoe blijft deze vorstvrij? Is te veel zonlicht schadelijk? De ideale plaats voor de tuinkas....

Aanmelden

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Hazenberg, ontvang altijd als eerste de kweektips én elke maand een speciale abonnee aanbieding.

Aanmelden
Plisse2.jpgSR PlisseSR Plisse
tuinkas combo ACD_Combo Retro 232 x 371 cmACD_Combo Retro 232 x 371 cm
tuinkas R306HComboACD_Combo Retro 306 cm breedACD_Combo Retro 306 cm breed
Prop 64_50 dichtPropagator 64/50 elektrischPropagator 64/50 elektrisch
Hazenberg_ShelterLogicGarage in a boxGarage in a box
tuinkas ACD R205H-B RetroACD_Retro 232 x 371 cmACD_Retro 232 x 371 cm
foliekas Culti LuxeACD_Culti' Luxe 300 cm breedACD_Culti' Luxe 300 cm breed

Tuinkassen

Het hele jaar door tuinieren, dat kan met onze hoogwaardige tuinkassen. Zaaien, stekken, kweken, verzorgen en vervolgens gebruiken in uw eigengemaakte gerechten. Door tuinkassen te kopen kunt u eenvoudig uw eigen groente en fruit verbouwen. Verse groente en fruit op loopafstand van uw keuken. Wie wil dat nou niet? Bovendien zijn onze tuinkassen ook geschikt voor de overwintering van uw tropische planten. Zo geniet u het hele jaar door van groente en fruit uit eigen tuin en mooie planten!

Tuinkassen

 Voor iedere tuin passende tuinkassen

 Van een mini-kweekkas tot een grote kas ter grootte van een volledige tuin, de mogelijkheden voor tuinkassen  kopen zijn eindeloos. Denk aan: foliekassen, muurkassen en vrijstaande kassen. Ons aanbod tuinkassen bestaat  uit kwaliteitsmerken en ieder type tuinkas heeft zijn eigen kenmerken. Zo is de ene tuinkas meer geschikt voor het  kweken van planten en de ander tuinkas voor het telen van groente en fruit. Naast uw doel is de keuze voor  tuinkassen kopen afhankelijk van de ruimte en de ligging van uw tuin.

 


Meer dan alleen tuinkassen kopen

Wilt u tuinkassen kopen? Kom dan gerust eens langs in onze binnen- en buitenshowroom aan Zuiderringweg 13-I in Kraggenburg en laat u inspireren. Een bezoek aan onze showroom, laat al snel zien dat wij van alle markten thuis zijn. Of het nu gaat om tuinkassen, orangerieën, accessoires of overkappingen in Emmeloord, HeerenveenKampen, Zwolle en omgeving, u vindt het in onze showroom voor een betaalbare prijs. Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, kunt u ons uitgebreide aanbod online bekijken. Bekijk ook onze aanbiedingen en geniet nog voordeliger van uw eigen gekweekte groente, fruit en planten!

Tuinkassen kopen?

Wanneer u het hele jaar door wilt tuinieren, ontkomt u bijna niet aan het gebruiken van tuinkassen. Is tuinieren één van uw grootste hobby’s? Dan zijn onze tuinkassen een aanwinst voor uw tuin. Bij ons kunt u verschillende soorten tuinkassen kopen. Stuk voor stuk tuinkassen waarin u uw groene vingers optimaal kunt gebruiken. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0527 - 240 374 of een e-mail te sturen naar info@hazenbergtuinkassen.nl. Van zelfgekweekte tomaatjes tot aardbeien, het begint allemaal bij onze tuinkassen.